Halveer de aanschaf van batterijladers door toevoeging van de iBOS Charger-Splitter van Philadelphia Scientific!

iBOS Charger-Splitter Image 

Eén van de grootste investeringen in een batterijruimte zijn die van de batterijladers. Ze zijn essentieel, worden echter slechts gemiddeld 22% van de tijd gebruikt. De Charger-Splitter is een optionele toevoeging aan een iBOS-systeem waarmee gebruikers handmatig één batterijlader voor twee batterijen kunnen gebruiken. Effectief dankzij een knipperend wit licht wat gebruikers van het iBOS-systeem op deze manier vertelt om de batterijlader van de ene op de andere batterij aan te sluiten.

De iBOS Charger-Splitter maakt het mogelijk om die ongebruikte laadcapaciteit te gebruiken en het aantal laders te halveren en desondanks toch hetzelfde aantal batterijen op te laden. De besparingen zijn aanzienlijk, zeker bij batterijruimtes met 20 tractiebatterijen of meer. 

Waarschuwingen worden weergegeven op het iBOS Operations Display 2.0 touchscreen om ervoor te zorgen dat de switch wordt uitgevoerd. De prestaties van de gebruikers raadpleegt u eenvoudig via iBOS World.

Voor meer informatie raden wij u deze gebruiksaanwijzing aan, evenals de installatiehandleiding.

Benieuwd naar de werking van de iBOS Charger-Splitter? Neem contact met ons op en test het iBOS systeem een maand gratis uit!

© 2013 - 2021 Accu Service Dreumel | sitemap | rss