Altijd zicht op uw tractiebatterijen met iBOS Operations Display 2.0 van Philadelphia Scientific!

 

Wat voegt het Operations Display toe aan iBOS Plus & Pro?

De Operations Display 2.0 is een speciale touchscreen-computer die u tot op de minuut waarschuwt, naast het weergeven van de huidige status van uw batterijruimte. iBOS Operations Display 2.0 is een optionele toevoeging aan iBOS Pro- en iBOS Plus-modellen, waardoor u uw activa optimaliseert, de operationele efficiëntie verbetert en geld bespaart.

Operations Display 2.0 kan op afstand worden gemonteerd in het kantoor van een supervisor of een operations center. Montage in de batterijruimte is ook mogelijk, als daar meer operationele informatie nodig is. Bovendien kan Operations Display 2.0 via zijn HDMI-out-poort worden uitgevoerd naar een externe monitor. De statusweergave van het Operations Display 2.0 kan worden verzonden naar een flatpanel-tv die u in de batterijruimte monteert. ​Het Operations Display 2.0 communiceert rechtstreeks met de iBOS-systeemcontroller om meerdere weergaven van de operationele status van de batterijruimte te bieden. Met iBOS Operations Display kunt u onmiddelijk optreden om kritieke prestatie- en gebruiksproblemen met betrekking tot batterijen en batterijladers aan te pakken.

Hoe is het Operations Display opgedeeld?

Het touchscreen is onderverdeeld in vier kwadranten. Een statuskwadrant die u inzicht geeft in de status van uw batterijen en batterijladers, zoals het aantal opgeladen batterijen die in de wachtrij staan om dienst te doen, de eerste beschikbare batterij, aangesloten batterijladers die vanwege een storing niet opladen, batterijladers zonder aangesloten batterij, batterijen en laders in quarantaine met onbekende status.

Een to-do kwadrant die u aanspoort actie te ondernemen om ervoor te zorgen dat uw batterijruimte zo optimaal mogelijk blijft. Bij gebruik van de iBOS Charger-Splitter, vertelt de touchscreen u op het juiste moment wanneer u de batterijlader kunt overschakelen naar de volgende batterij.

Een kwadrant met grafieken met inzicht in het minimale aantal beschikbare batterijen van de afgelopen 7 dagen. Het geeft ook aan of u met de huidige batterijvloot voldoende capaciteit heeft om alle werkzaamheden optimaal te kunnen verrichten.

Een vierde en laatste kwadrant met alerts, gebaseerd op de betreffende datum, tijd en bijbehorende batterijlader. De alerts weergeven het aantal verkeerde batterijwissels, het aantal verkeerde batterijwissels gedurende een lading, de hoeveelheid niet gestarte batterijladers en lage batterijaansluitspanningen.

Het maximale resultaat uit uw tractiebatterijen behalen, met een iBOS systeem inclusief het iBOS Operations Display 2.0? Test het systeem een maand gratis uit! Neem contact met ons op en wij maken een afspraak.

© 2013 - 2021 Accu Service Dreumel | sitemap | rss