Batterijen wisselen, stationeren & laden is gemakkelijker dan ooit, dankzij MOD.RACK van Philadelphia Scientific!

Hoe werkt het MOD.RACK station in de praktijk?

Wat maakt het MOD.RACK systeem zo eenvoudig in gebruik:

  • Het MOD.RACK systeem is samengesteld uit nauwkeurig vervaardigde componenten gemaakt van lasergesneden staal met hoge treksterkte en zuurbestendige polyurethaan poedercoating. De 8 systeemcomponenten zijn speciaal ontworpen om plat te worden verpakt op een dubbele europallet voor transportgemak. Het maakt snelle montage ter plaatse mogelijk.
  • Elke batterij heeft slechts 2 rolbalken nodig. De rolbalken zijn precies op iedere batterij af te stemmen. Verandert de mix aan batterijen in de toekomst, zijn de rolbalken en zelfs het gehele systeem gemakkelijk te herconfigureren. Elke rolbalk heeft een verticale verdeler die ervoor zorgt dat de batterij in zijn eigen ruimte blijft en dat de batterijruimte er netjes uit blijft zien.
  • Vanwege de compactheid van het MOD.Rack systeem kunt u tot 20% meer tractiebatterijen in dezelfde ruimte plaatsen in vergelijking tot tradionele batterijstations. Het systeem is geschikt voor tractiebatterijen met een afzonderlijk gewicht tot 1500 kg.
  • Dankzij de geperste polymeer batterijstops wordt mogelijke wisselschade aan de batterijcontainer geminimaliseerd. De batterijstops kunnen worden verplaatst om ervoor te zorgen dat de voorkant van de batterij zich altijd op de juiste plaats bevindt. 
  • De witte rolwielen zijn gemaakt van een polymeer met een extreem lage rolweerstand. Dankzij het polymeer zijn de rolwielen 100% zuurbestendig en worden deuken of roest voorkomen. 
  • Het systeem is zelfs geschikt om batterijladers tot een maximaal gewicht van 22 kg te bevestigen. Het resulteert in een batterijwissel- & laadstation! Daarnaast voorkomt u dat batterijladers op onlogische of zelfs gevaarlijke plaatsen in uw batterijruimte voorkomen.
  • Het gehele systeem kan binnen een kleine week worden geleverd, waardoor MOD.RACK het snelste en meest kostenefficiënte batterijwissel- en laadsysteem van vandaag de dag is.

Overtuigd van de kracht van MOD.RACK?! Vraag uw offerte aan of maak een afspraak en wij komen bij u langs.

© 2013 - 2021 Accu Service Dreumel | sitemap | rss