Accu Service Dreumel gaat voor service en betrouwbaarheid!

Frans Verbruggen uit Dreumel verruilde in 1989 zijn baan bij een fruitbedrijf voor een functie bij een batterijen- en acculeverancier in Tiel. Na 17 jaar ervaring op te hebben gedaan begon hij in 2006 naast zijn baan een eigen handel in accu’s en in 2011 leidde dat tot de oprichting van Accu Service Dreumel.

Groeiende klantenkring

Door de jaren heen groeide Verbruggen’s klantenkring sterk, voornamelijk door mond-tot-mond-reclame. “Dat kwam vooral doordat ik me door mijn service en hulpvaardigheid onderscheid. Als de klant mij nodig heeft ben ik er. Daardoor zitten mijn klanten inmiddels door heel Nederland en zelfs in België en Duitsland. Voor enkele grote opdrachtgevers doe ik regelmatig storingen en technisch onderhoud aan batterijen bij hun grote klanten. De dagen die ik maak zijn lang en ik ben veel onderweg, maar voor mij is dat puur genieten.”

Onderhoud

Accu Service Dreumel levert niet alleen tractiebatterijen voor heftrucks, pompwagens, veegmachines etc., maar ook voor auto’s, motoren, vrachtwagens en boten. “Veel klanten hebben geen idee hoe ze een accu het best in conditie moeten houden. Daarom zorg ik tevens voor onderhoud en reparatie. Ik heb daarvoor alle expertise in huis en beschik tevens over een eigen laadstation.”

Topkwaliteit, nieuw of gebruikt

Verbruggen verkoopt alleen topkwaliteit. “Er wordt veel rommel op de markt gebracht, maar daar doe ik niet aan mee. Goedkoop is duurkoop, zeker bij accu’s en batterijen. Als het gaat om startaccu’s adviseer ik vaak Varta of Bosch, voor tractiebatterijen zijn Hawker & Eternity uitstekende producten. Regelmatig hebben we goede gebruikte tractiebatterijen op voorraad. Daarnaast heb ik een grote variatie aan monoblokken voor elektrische machines als hoogwerkers en veegwagens. Ook voor demiwaterinstallaties en batterij benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres, ook online.”

Voor Verbruggen geld dat eerlijkheid het langst duurt. “Je moet het eerlijk toegeven als je iets niet weet. Dat komt steeds minder voor, maar leren doe ik nog dagelijks en samenwerken natuurlijk ook. We kennen vaak allemaal een stukje van de puzzel, maar samen maken we hem compleet!”

© 2013 - 2021 Accu Service Dreumel | sitemap | rss